O spôsobe realizácie testov ECDL pre záujemcov s telesným postihnutím v Maďarsku - Pólya, Attila
Možnosť získania certifikátu ECDL pre telesne postihnutých používateľov. Spôsoby sprístupnenia systému ECDL postihnutým uchádzačom v Maďarskej republike. Integrácia postihnutých občanov do spoločnosti.