Private equity v kontexte inovačnej politiky malých a stredných podnikov Európskej únie - Fetisovová, Elena
Private equity verzus rizikový kapitál. Chápanie termínu rizikový kapitál. Synergia inovačnej politiky a politiky malých a stredných podnikov. Inovácia v sektore malých a stredných podnikov EÚ. Nástroje európskej inovačnej politiky pre malé a stredné podniky. Politika EÚ pre rozvoj rizikového kapitálu. Nástroje rizikového kapitálu pre malé a stredné podniky EÚ.