Kapitálová štruktúra podnikateľských subjektov a jej dynamické zmeny - Mikócziová, Jana
Finančné rozhodovanie podnikov a teoretické východiská stanovenia optimálnej kapitálovej štruktúry podniku. Dôvody suboptimálnej kapitálovej štruktúry. Možnosti približovania sa k optimálnej štruktúre. Dynamický model kapitálovej štruktúry podniku. Ilustračný príklad.