[Základy ekonómie a ekonomiky pre stredné školy] - Gonda, Vladimír
Recenzia na stredoškolskú učebnicu. Jej zámerom je priblížiť základy ekonomickej teórie a fungovania ekonomiky a poskytnúť užitočné informácie pre každodenný život.