[Hospodárska politika Európskej únie] - Tokárová, Mária
Recenzia na publikáciu Hospodárska politika Európskej únie. Cieľom učebnice je priblížiť obsah, problémové oblasti, vývojové smerovanie a pod. hospodárskej politiky Európskej únie, ďalej integráciu ako proces, ktorý výrazne spoluvytvára prostredie, v ktorom slovenské subjekty vykonávajú svoju činnosť.