Ztráty a pády investičních bank - Hatlapatka, Marek
Rok 2008 sa zaraďuje vôbec k najhorším v histórii finančných trhov. Takmer všetky burzy strácali. Nečakané pády investičných bánk. Cena ropy výrazne kolísala. Výhľad na tento rok.