Mezanínové financovanie - jeho význam a úloha v ekonomike - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Podstata mezanínového financovania. Jeho účel a využitie v európskych podmienkach. Mezanínové financovanie pre vyššiu triedu malých a stredných podnikov. Mezanínové financovanie pre strednú triedu malých a stredných podnikov.