Hypotekárne bankovníctvo v Nemecku po prijatí novej legislatívy - Múčková, Viktória
Hypotekárne bankovníctvo v Nemecku ako základný model pre mnohé európske krajiny. Zákon o hypotekárnych záložných listoch. Systém záložných listov v nemeckom hypotekárnom bankovníctve. Finančné inovácie-záložné listy Jumbo a Global. Charakteristika hypotekárnych a komunálnych úverov v Nemecku. Hypotekárna krivka. Vývoj na nemeckom trhu hypoték. Vývoj na úverovom trhu. Financovanie nehnuteľností na bývanie.