Sekuritizácia poistných rizík a parametrické škodové indexy - Pinda, Ľudovít, 1958-
Pojem alternatívny prenos rizika. Možnosť alternatívneho spôsobu transferu rizika. Podstata a mechanizmus sekuritizácie poistného rizika. Poistné deriváty.