Konkurencieschopnosť pivovarníckeho priemyslu - Hasprová, Mária, 1970-
Slovenský pivovarnícky priemysel. Spotreba piva a trhové podiely. Používané výrobné technológie v rámci odvetvia. Postavenie značiek a marketingové aktivity. Konkurenčná analýza. Dôvody ohodnotenia kľúčových faktorov úspechu. Relatívna nákladová pozícia. Schopnosť cenovo konkurovať.