Budovanie konkurenčného informačného systému v prostredí e-businessu - Miklošík, Andrej
Pozícia konkurenčného spravodajca vo firme. Podpora konkurenčného spravodajca výpočtovou technikou. Internet ako dôležitý zdroj informácií pre konkurenčný informačný systém. Efektívne využitie vyhľadávacích portálov na získanie aktuálnych informácií. Riziká a nedostatky získavania informácií z výsledkov vyhľadávania.