Spoločenská zodpovednosť firiem v obchode - Horňáková, Lucia, 1982-
Spoločensky zodpovedné podnikanie v obchode. Tri roviny prejavu spoločenskej zodpovednosti - ekonomická, sociálna, environmentálna. Aké benefity prináša firme podľa topmanažérov CSR.