Znalosti zamestnancov - kľúčový aspekt manažmentu ľudských zdrojov - Hvizdová, Eva, ml
Základom pre tvorbu bohatstva v novej ekonomike sú nehmotné aktíva. Nová ekonomika je ekonomikou, v ktorej technologické zmeny a vplyv znalostí determinujú a modifikujú ekonomický vývoj. Rozvoj znalostí v manažmente ľudských zdrojov. Výhody rozvoja znalostí v podnikoch. Líder - dôležitá osoba pri rozvoji znalostí v organizácii. Účinné zmeny v správaní lídrov, ktoré by mohli napomôcť rozvoju znalostí v organizácii.