E-commerce business and Total quality management (TQM) philisophies - Hasan, Jamal
Total quality management (TQM), charakteristika, vývoj. Základy TQM. Základom je teória manažmentu kvality elektronického obchodu. Implementácia procedúr pre TQM. Výhody využívania TQM.