Konflikty medzi účastníkmi distribučného kanála - Kremeňová, Monika
Konflikty v distribučnom kanály: horizontálny, vertikálny, multikanálový (podľa účastníkov distribučného kanála). Príčiny konfliktov. Riešenie konfliktov. Nástroje na zabránenie tvorby konfliktov: reálne ciele, obojsmerná komunikácia, školenia, zlučiteľnosť cieľov, kompenzácia, motivácia. Vnútorné a vonkajšie bariéry medzi výrobcami a obchodnými organizáciami.