Štrukturálne VAR modely a Mundellov-Flemingov model - Lukáčik, Martin, 1974-
Teoretická podstata VAR modelov. Statický Mundellov-Flemingov model. Dornbuschova dynamizácia Mundellovho-Flemingovko modelu. Stochastické rozšírenie dynamického Dornbuschovho modelu. VAR analýza Mundellovho-Flemingovho modelu.