Využívanie internetu v marketingovej komunikácii verejných knižníc - Loydlová, Miroslava
Využitie internetu v knižniciach. Súťaž Top WebLib na Slovensku a jej význam. Elektronické informačné služby. Komunikačná schéma digitálnej knižnice.