Volition an E-learning solution model - Hasan, Jamal
Návrh schémy pre rozvoj elektronického vzdelávania. Technológia SCROM pre budovanie platformy pre elektronické vzdelávanie. Tvorba programu elektronického vzdelávania. Výber technológie. Charakteristika SCORM.