Charakteristika rozpočtových organizácií a ich účtovníctva - Kovalčíková, Antónia
Zhrnutie základných poznatkov o rozpočtových organizáciách a ich účtovníctve. Právna úprava rozpočtových organizácií v Slovenskej republike. Vymedzenie a zriaďovanie rozpočtových organizácií. Financovanie a základné znaky. Členenie rozpočtových výdavkov a rozpočtových príjmov. Základné charakteristiky účtovníctva rozpočtových organizácií.