Tvorba a hodnotenie rozpočtu obce - ich vzájomná previazanosť - Kozovský, Dušan
Pojem rozpočtový proces. Previazanosť tvorby a hodnotenia rozpočtov obcí. Postup zostavovania rozpočtu na úrovni príjmov, výdavkov a prebytku, resp. deficitu.