Aktuálny stav financovania neziskových organizácií v Slovenskej republike - Mižičková, Ivana
Vymedzenie najčastejšie využívaných zdrojov financovania organizácií tretieho sektora v podmienkach SR. Dotazníková metóda - výsledky prieskumu. Priemerná štruktúra zdrojov finančných prostriedkov zapojených neziskových organizácií. Zdroje finančných prostriedkov podľa právnej formy neziskovej organizácie, podľa geografickej pôsobnosti neziskovej organizácie.