Marketing na novom trhu - Vajsochrová, Zora
Dnešný marketing je treba chápať nielen v starom význame ako schopnosť predať, ale v novom význame uspokojovanie potrieb zákazníka. Marketing pokračuje po celú dobu životnosti produktu, snaží sa prilákať nových zákazníkov a udržať si tých súčasných tým, že vylepšia vzhľad a výkon produktu, učí sa z výsledkov predaja a snaží sa úspech zopakovať.