Informačné zdroje pre marketingové spravodajstvo v podmienkach Slovenskej republiky - Žák, Štefan, 1971-
Marketingové spravodajstvo reprezentuje každodenné informácie o vývoji marketingového prostredia. Pomáha manažérom pripravovať a upravovať marketingové plány. Sústreďuje správy monitorovaním prostredia a poskytuje ich marketingovým manažérom. Informácie pre marketingové spravodajstvo. Informačné kancelárie poskytujúce údaje o slovenských firmách. Komerčné databázy dostupné v SR. Konkurenčné spravodajstvo - predstavuje v súčasnosti najrozvinutejšiu oblasť spravodajstva v marketingu.