Rezervy v komunuikácii banky s klientom - Litomerický, Juraj
Banky majú širokú ponuku vkladových produktov pre svojich klientov. Niektoré z týchto produktov predstavujú potenciálne riziko pre klienta. Príspevok ponúka kritický pohľad na produkty ponúkané bankami na Slovensku.