Znalostní kompetentnost managementu - Častorál, Zdeněk
Strategický znalostný manažment a učiaca sa organizácia. Znalostná (vedomostná) kompetentnosť, znalostné potreby a požiadavky. Faktory podmieňujúce zavádzanie znalostného manažmentu.