Komparace síly vybraných testů normality proti těžkochvostým, lehkochvostým a kontaminovaným alternativám - Střelec, Luboš
Sledovanie sily vybraných klasických a robustných testov normality. Využitie exaktných kritických hodnôt získaných na základe Monte Carlo simulácií.