On-line splajny a aproximačné modely - Török, Csaba
Aproximačný model z dvoch častí, splajn. Komponenty splajnu počítané postupne. Špeciálna reprezentácia polynómov. Reprezentačná veta. Polynominálne modely. MNŠ. Úseková aproximácia. Referenčné body. Preparametrizácia. Príklady.