Problematika formovania systému politických strán v Slovenskej republike po roku 1993 - Liďák, Ján
Prehľad vývoja stranícko-politického systému Slovenskej republiky od roku 1993. Mapovanie podrobného osudu politických strán v prvých rokoch existencie samostatného Slovenska. V texte sa objavujú aj odkatzy na historické či sociologické súvislosti vývoja slovenského straníckeho systému.