Prezentácia; učiteľ ako prezentujúci - Zubalová, Zdenka
Prezentácia - dnes už neodmysliteľný prostriedok výučby. Využívanie informácií v škole. Prostriedky na zobarezenie informácií v škole: spätný projektor, flipchart, diaprojekcia, napichovacia tabuľa, dátová projekcia. Prezentácia v programe MS PowerPoint.