Optimalizácia financovania marketingových činností v neziskových organizáciách - Bačo, Tomáš, 1981-
Možnosti ako v jednotlivých činnostiach hľadať ekonomické optimum. Pomocou nájdenia ekonomického optima môže nezisková organizácia maximalizovať finančné efekty uplatňovania marketingového princípu vo svojej činnosti. Marketing neziskových organizácií.