Teorie Elliottových vln - jedno z teoretických východisek technické analýzy investičních instrumentů - Rejnuš, Oldřich
Základný rámec Elliottových vĺn a ich hierarchická štruktúra. Základná charakteristika idealizovaných impulzných a korekčných vĺn. Problémové oblasti teórie Elliottových vĺn.