Moderné prístupy v riadení podnikov - projektové riadenie - Chovanová, Henrieta
Interpretácia výsledkov výskumu, ktorý sa týkal úrovne uplatňovania projektového riadenia v slovenských podnikoch (2003-2007). Prieskum na Slovensku je doplnený aj o výsledky výskumov zahraničných subjektov.