K charakteristike vybraných systémových väzieb poisťovníctva a finančného trhu - Kafková, Eva
Charakteristika poisťovníctva. Poisťovníctvo ako súčasť finančného trhu. Predpísané poistné a poistenosť. Technické rezervy. Investičná činnosť a investičná aktivita. Koncentrácia poistného trhu.