Právní úskalí cenové komunikace v praxi - Kůta, Petr
Právne predpisy, ktoré sa venujú tvorbe a komunikácii cien. Zavádzajúce (skreslené) ceny. Nesprávna komunikácia ceny. Príklady klamania spotrebiteľa. Používanie superlatívov v reklame. Výpredaje. Zakázaná - vábivá reklama na cenu.