Nový zákon o "podnikání v malém" na území Evropské unie: povzbuzení zejména pro drobnější podnikatele - Kovanicová, Dana
Európska komisia vydala v júni 2008 tzv. Small Business Act for Europe (Európsky zákon pre drobné podnikanie). Nový zákon ako prejav uznania úlohy malých a stredných podnikov v ekonomike EÚ. Obsah zákona. Odozva Hospodárskej komory ČR na zákon o podnikaní v malom.