Elektronické testovanie a spätná väzba v e-learningových kurzoch vytvorených v prostredí LMS Moodle - Cápay, Martin
Aktivity v MLS Moodle vhodné na testovanie vedomostí a zručností študentov. Získavanie spätnej väzby od študentov. Niekoľko záverov z realizovaných prieskumov medzi študentmi 1. ročníka katedry informatiky FPV Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.