Nákupno-zábavné centrá ako jedna z nových foriem koncentrácie maloobchodu - Macháčková, Jana
Počiatky vzniku obchodno-zábavných centier. Rozhodnutie o nákupnom mieste. Skladba predajní, kľúčové a ostatné menšie prevádzky, marketingová komunikácia, prostredie. Čoraz viac centier sa snaží integrovať nakupovanie i s ďalšími funkciami.