Environmentálne vhodný výrobok a spotrebiteľ - Urblíková, Daniela
Environmentálne značenie sa zvyčajne vyhodnocuje pre výrobky, ktoré priamo šetria a chránia životné prostredie. Na Slovensku zatiaľ výrobcovia používajú tri typy environmentálneho značenia. Značka environmentálne vhodný výrobok (EVV), postup na získanie práva používať značku EVV. Záujem ľudí o EVV.