Inovatívne metódy riešenia a moderné prístupy realizácie Virtuálnej katedry - Černák, Igor
Portálové riešenia Virtuálnej katedry na katedre informatiky PF Katolíckej univerzity v Ružomberku: e-learning, elektronická nástenka katedry, administratívny portál katedry, elektronický systém na rezerváciu počítačov, portál pre samovzdelávanie a voľný čas študentov, vnútorný komunikačný systém katedry. Technologické riešenie Virtuálnej katedry.