Štruktúra medzinárodných distribučných kanálov - Vlčková, Katarína
Štruktúra medzinárodného distribučného kanála. Analýza štruktúry medzinárodného distribučného kanála. Distribučný dizajn medzinárodných distribučných kanálov. Distribučné orgány. Vplyv internetu na štruktúru distribučných kanálov.