Metóda kontingentního hodnocení veřejných projektů - Ochrana, František
Podstata metódy kontingentného hodnotenia. Metóda WTP a WTA. Získavanie informácií pre WTP, resp. WTA. Využitie modifikovanej kontingentnej metódy pre hodnotenie dopravného projektu (prípadová štúdia).