Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Zisťovanie hospodárskeho výsledku založené na dvoch rozdielnych bázach: na akruálnej báze a cash báze. Odlišnosť obidvoch prístupov je zrejmá pri porovnaní kategórií - príjmy a výnosy a výdavky a náklady. Pokračovanie v budúcom čísle.