Mechanismy pro zajištění kvality e-learningu - Fojtík, Rostislav
História e-learningu na Ostravskej univerzite. Podmienky pre skvalitňovanie vyučovacieho procesu. Ťažkosti s dištančnou a kombinovanou formou výuky.