E-learning a zvyšovanie funkčnej informačnej gramotnosti pedagogických zamestnancov - Jakubeková, Miroslava
Prenikanie informačných technológií do školy a nové možnosti učenia a vzdelávania sa. Informačné vzdelávanie pedagogických pracovníkov v rámci projektu Funkčná gramotnosť pedagogických zamestnancov v informačných technológiách (FIT). Štruktúra kurzov podľa obsahu. Prínos e-learningového vzdelávania pre pedagógov. Výsledky ankety, ktorá sa uskutočnila medzi pedagógmi, ktorí kurz absolvovali.