Nové trendy v marketingu pomáhajú zvyšovať konkurencieschopnosť podniku na trhu - Čihovský, Martin
Pojem event marketing. Plánovací proces event marketingu. Event kontroling. E-marketing, jeho nástroje. E-mail a webcasting.