Měření zisku kapitálových společností a rozdílné požadavky společníků, statutárních orgánů a managementu na obsah a strukturu výsledovky - Fibírová, Jana
Dokončenie článku z č. 10/2008. Vypovedacie schopnosť výsledovky v druhovom a účelovom členení účtovníctva pre vlastíkov a manažment. Využitie rozdielov pri meraní zisku vo finančnom a manažérskom účtovníctve pre rozhodovanie vlastníkov. Príklady.