Vízie a vizionárstvo - Záležáková, Eliška
Tvorbe stratégií a ich naplneniu predchádza predstava podniku o svojom smerovaní, určitá vízia. Čo je vízia. Podstatný je obsah, nie formulácia vízie. Orientácia na zákazníka. Vzťah podniku k tvorbe vízií, ako sa vízia komunikuje, realizuje. Čo využívajú podniky pre naplnenie vízie. Osvedčila sa spolupráca na všetkých úrovniach.