Dištančné vzdelávanie v prostredí NetOp - Kolesár, Ján
Definícia dištančného vzdelávania. Použitie programu NetOp School pre dištančné vzdelávanie. Postup pri nastavovaní: učiteľský modul, modul "pomocníka v podsieti", ostatní študenti. NetOp name server. NetOp school class server.