Použitie e-mailu vo výučbe cudzieho odborného jazyka - Stradiotová, Eva, 1963-
E-mail alebo elektronická správa je jedným z najpopulárnejších nástrojov komunikácie. Umožňuje učiteľovi kontakt s ďalšími učiteľmi na celom svete a tiež mu umožňuje komunikovať so svojimi študentami mimo triedy, mimo školský čas. E-mail ako prostriedok individuálnej a skupinovej komunikácie. Výhody a nevýhody e-mailu. Prehľad použitia e-mailu pri vyučovaní cudzieho jazyka.