Globalizácia spoločensko-ekonomického pohybu v treťom tisícročí - Konštiak, Pavol
Globalizácia ovplyvňuje výrobu a obchod, čo spätne rozvíja globalizáciu. Vplyv globalizácie na maloobchod. Tendencie rozvoja maloobchodu v podmienkach globalizácie. Rozvojové tendencie obchodu a maloobchodu na počiatku 21. storočia. Prioritou globálneho maloobchodu bude rast predaja potravín.